سه شنبه ٠٣ مرداد ١٣٩٦
صفحه اصلی
تماس با ما
نقشه سایت
»
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
صفحه اصلي > مدیریت توسعه و ارزیابی تحقیقات > مراکز تحقیقاتی  > مراکز تحقیقاتی مصوب دانشگاه > مرکز تحقیقات سلامت پسته (PSRC) > تجهیزات آزمایشگاهی مرکز (PSRC) 

تجهیزات آزمایشگاهی

مرکز تحقیقات سلامت پسته مستقر در حوزه معاونت غذا و دارو می باشد و با هماهنگی های به عمل آمده می تواند از امکانات آزمایشگاهی مستقر در این معاونت استفاده نماید.

امکانات آزمایشگاهی معاونت غذا و دارو
آزمایشگاه کنترل مواد غذایی ، آشاميدني ، آرايشي و بهداشتي يکی از واحدهای تابعه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی می باشد و هم اکنون این آزمایشگاه در رفسنجان با استقرار دستگاههای متعدد و پیشرفته مطابق با آخرین دستاوردهای روز در تمامی بخشهای آزمایشگاه از توانائی های بسیار بالائی در زمینه کنترل مواد غذایی برخوردار می باشد.

بخش سم شناسی
از جمله فعاليتهاي قابل انجام در بخش سم شناسی اندازه گيري سموم قارچي همچون آفلاتوكسين مي باشد. در اين بخش از آزمايشگاه مواد غذايي به خصوص پسته از نظر ميزان آفلاتوكسين به روش HPLC مورد سنجش قرار مي گيرند. با توجه به مجهز بودن آزمایشگاه های مستقر در معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان به پیشرفت ترین و دقیق ترین دستگاهها در زمینه انجام آزمایشهای جدا سازی و تشخیص میزان آفلاتوکسین، نه تنها یکی از منحصر به فرد ترین آزمایشگاهها در کشور بلکه در سطح جهان محسوب می گردد. لازم به ذكر است، از بدو تاسیس تا پايان تيرماه 1394 تعداد 19857 محموله صادراتی پسته و مغز پسته در اين آزمايشگاه مورد بازرسی، نمونه برداری و آزمایش قرار گرفته است و در صورت قابل صدور بودن محموله ها، شركت هاي صادركننده گواهي لاتين جهت صادرات به كشورهاي عضو اتحاديه اروپا را از اين دانشگاه دريافت نموده اند.

 بخش شیمی و میکروب شناسی
در بخش شیمی و میکروب شناسی نیز با استفاده از دستگاه های مجهز آزمون های مختلفی در ارتباط با سلامت مواد غذایی صورت می گیرد. سالانه فعالیتهای گسترده ای در زمینه بهداشتی کردن محصول پسته از طرف معاونت بهداشتی این دانشگاه در این بخش صورت پذیرفته است.

 

دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
 بازدید این صفحه : 79
 بازدید امروز : 454
 کل بازدید : 48955
 بازدیدکنندگان آنلاين : 5
 زمان بازدید : 0.3750