• 1401/07/30 - 10:38
  • تعداد بازدید خبر : 126

ثبت نام در دهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت

با عنایت به نام گذاری سال ١٤٠١ از سوی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به عنوان «سال تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین»، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در راستای حمایت از تولیدکنندگان و فناوران داخلی، دهمین دوره نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت را از تاریخ ١۹ لغایت ۲۲ آذرماه سال جاری هم زمان با هفته پژوهش و بیست و سومین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری کشور در چهارده بخش موضوعی نفت و پتروشیمی، برق، الکترونیک و نرم افزار، عمران و ساختمان، مکانیک، شیمی و متالوژی، کشاورزی و محیط زیست، فیزیک پایه، تجهیزات عمومی آزمایشگاهی، مواد آزمایشگاهی، مهندسی پزشکی و زیست مواد، تجهیزات تست و آزمون صنعتی، خدمات کالیبراسیون و تجهیزات آموزشی موردنیاز آموزش و پرورش، در محل نمایشگاه بین المللی تهران با رعایت کلیه دستورالعمل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا برگزار خواهد نمود.

از جمله اهداف اصلی برگزاری نمایشگاه، بازارسازی و فرهنگ سازی برای خرید محصولات دانش بنیان و فناور ایران ساخت بوده است که حضور بیش از ۸٠٠ شرکت با ارائه حدود سیزده هزار مدل محصول بیش از١٤٠٠٠ میلیارد ریال در ادوار برگزاری نمایشگاه نشان میدهد که این امر تا حد مطلوبی محقق شده است.

در حال حاضر این رویداد فناورانه یکی از رویدادهای شناخته شده عرضه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی و مرجعی برای خرید مراکز علمی و پژوهشی در کشور میباشد. به استحضار می رساند فرآیند مربوط به ثبت نام شرکتها مطابق با برنامه زمان بندی اعلام شده در سایت نمایشگاه به نشانی .https://iranlabexpo.irآغاز شده و همانند ادوار گذشته برای خرید دانشگاهها و مراکز پژوهشی سراسر کشور با توجه به سطح بندی تجهیزات حمایت یارانه ١٠ تا ۵٠ درصدی و برای خریداران بخش خصوصی تسهیلات لیزینگ در نظر گرفته شده است شایان ذکر است مهلت ثبت نام در این نمایشگاه تا ١٠ آبان ماه در نظر گرفته شده است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از فرآیند ثبت نام، دبیرخانه دائمی نمایشگاه با شماره تماس ۸۳۵۳۳۵۵۵-٠۲١ آماده پاسخگویی به سؤالات می باشد.

• گروه خبری : اصلی,فناوری سلامت