• 1403/03/19 - 05:17
  • تعداد بازدید خبر : 56

همکاری مرکز تحقیقات سالمندی با مرکز رشد و نوآوری دانشگاه کلید خورد

ارائه خدمات و محصولات نوآورانه در زمینه سالمندی و برگزاری رویدادهای مشترک با هدف حل چالش های سالمندان از اهداف اصلی این همکاری می باشد. در پی نشست مشترک آقای دکتر راوری (رئیس کارگروه مرجعیت علمی و آینده نگاری)، خانم دکتر میرزایی (رئیس مرکز تحقیقات مراقبت سالمندی) و خانم دکتر محمدی نژاد (رئیس مرکز رشد و نوآوری دانشگاه) در تاریخ ۱۳ اردیبهشت ماه که منجر به عقد تفاهم نامه همکاری گردید، زمینه های مشترک همکاری، احصاء نیازهای سالمندان، ارتباط با سازمان‌ها و نهادهای دیگر و همچنین برنامه ریزی برای برگزاری رویدادها و برنامه های مشترک مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. از فناوران علاقمند به این حوزه دعوت می شود جهت کسب اطلاعات بیشتر به مرکز تحقیقات مراقبت سالمندی و یا مرکز رشد و نوآوری دانشگاه مراجعه نمایند.

• گروه خبری : اصلی,فناوری سلامت