• 1402/07/26 - 11:20
  • تعداد بازدید خبر : 45
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید از معاونت غذاوداروی شهرستان رفسنجان

درتاریخ 25 مهرماه 1402 تعدادی ازدانشجویان رشته علوم آزمایشگاهی بهمراه خانم دکتر محمدی نژاد استاد راهبر بنیاد نخبگان در دانشگاه، از معاونت غذا و داروی شهرستان رفسنجان بازدید کردند.

طی این بازدید ابتدا مدیران و کارشناسان بخش های مختلف غذا و دارو به معرفی این معاونت و شرح وظایف هر حوزه پرداختند و مسئولیت های این معاونت را معرفی کردند. پس از جلسه پرسش و پاسخ، دانشجویان با بخش های مختلف آزمایشگاه کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی شهرستان رفسنجان آشنا شدند و رئیس آزمایشگاه توضیحاتی در خصوص تجهیزات و دستگاه های موجود و کاربرد هرکدام ارائه دادند. این آزمایشگاه از 3 بخش سم شناسی، میکروب شناسی و شیمی تشکیل شده است. طبق توضیحات ایشان، آزمایشگاه کنترل مواد غذایی رفسنجان با پدید آوردن و اجرای سیستم مدیریت آزمایشگاه ها بر مبنای استاندارد ISO/IEC 17025:2005  و اصول حرفه ای فعالیت های آزمایشگاهی، سیستم مدیریت کیفیت خود را مستند می کند. این سیستم، همه فرآیندها و مسئولیت هایی را که در ارتباط با فعالیت آزمایشگاه ها موضوعیت دارد، تشریح می نماید. لازم به ذکر است که معاونت غذا و داروی رفسنجان یکی از 3 معاونتی است که مجوز صدور گواهی صادرات پسته مورد تأیید اتحادیه اروپا را دارد.

  • گروه خبری : اصلی,فناوری سلامت
  • کد خبر : 15678
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید