اطلاعیه فراخوان پذیرش پروپوزال طرحهای تحقیقاتی اثر گذار
معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در راستای سیاستهای ابلاغی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و همچنین در راستای نیاز محور نمودن پروژه های تحقیقاتی، آمادگی خود را برای پذیرش پروپوزال طرحهای تحقیقاتی اثرگذار اعلام می دارد. لازم به ذکر است که ضروری است طرح های ارایه شده در راستای تقاضا و نیاز سازمانهای دولتی و یا معاونت های وابسته به دانشگاه تدوین شده باشند و نتایج حاصل از آنها منجر به اصلاح در تصمیم گیری، تغییر در وضعیت سلامتی و تغییر در مولفه های موثر بر سلامت (اجتماعی، فرهنگی و محیطی) و یا تغییر در کیفیت ارائه خدمات سلامت که به طور کامل در زیر توضیح داده شده است گردد.
مزایا و حمایت ها: همچنین این معاونت در راستای حمایت از اینگونه طرح های تحقیقاتی ضمن تخفیف به میزان پنجاه درصد در تعهدات پژوهشی آنها، درصورت تائید طرح از طرف وزارت بهداشت به عنوان طرح اثرگذار (در سطح دانشگاهی، شهرستان، استان وملی) پاداش مقالات استخراج شده آنها را نیز با افزایش ضریبی نسبت به امتیاز اخذ شده آن طرح در سطح ملی لحاظ می نماید. لذا اعضای هیات علمی و محققان غیر هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان می توانند پروپوزال کامل پیشنهادی خود را همراه با ارائه دلایل کافی مرتبط با تقاضا محور بودن پروژه مورد نظر، از تاریخ ۱۴۰۲/۷/۱۰ تا ۱۴۰۲/۸/۲۰ ، از طریق سامانه پژوهان ثبت و با ارسال به "شورای پژوهشی HSR "و سپس ارسال به مدیر پژوهشی "سرکار خانم دکتر فلاحتی" ، به این حوزه ارائه نمایند.
همچنین در صورتی که سازمان مربوطه موافق با تامین بخشی از هزینه های طرح می باشد مبلغ مورد حمایت در پروپوزال ذکر گردد.
بررسی و تائید اثرگذار بودن طرح با ارائه مستندات در شورای پژوهشی دانشگاه انجام خواهد شد.
محورهای اثرگذاری شامل چهار دسته شاخص می باشد که تغییر ایجاد شده در سطوح تصمیم گیری ، وضعیت سلامتی ، مولفه های موثر بر سلامت و ارائه خدمات را اندازه گیری می نماید. تغییرات ایجاد شده در این محور می تواند در سطوح دانشگاهی ، استانی و ملی به شرح ذیل رخ دهد:
طرحهای تحقیقاتی اثرگذار بر تصمیم گیری: شامل طرحهای تحقیقاتی مصوب شورای پژوهشی دانشگاه می باشد که منجر به اصلاح تصمیم گیری و یا ابلاغ تصمیمات جدید گردد. طرحهای تحقیقاتی اثرگذار بر مولفه های موثر بر سلامت: شامل طرحهای تحقیقاتی می باشد که نتایح آن منجر به تغییر در مولفه های موثر بر سلامت ) اجتماعی ، فرهنگی ، محیطی گردد. مصادیق تغییر در مولفه های موثر برسلامت مانند کاهش عوامل خطر ، افزایش تامین عدالت در سلامت و.... می باشد.
طرحهای تحقیقاتی اثرگذار بر ارائه خدمات: شامل طرحهای تحقیقاتی می باشد که منجر به بهبود کیفیت ارائه خدمات سلامتی گردد. مصادیق تغییر در کیفیت ارائه خدمات سلامتی مانند افزایش مقبولیت، دسترسی، مناسبت، اثربخشی، کارایی و ایمنی و... می باشد.
طرح های تحقیقاتی اثرگذار بر وضعیت سلامت شامل طرح های تحقیقاتی می باشد که منجر به تغییر در وضعیت سلامت مردم گردد. مصادیق تغییر در سلامت مانند تغییر در شیوع و یا بروز بیماری ، تغییر کیفیت زندگی، و یا افزایش طول عمر می باشد که می تواند از طریق بهبود فرآیند پیشگیری ، درمان و بازتوانی ایجاد شود.
نظر دهید