اولویتهای پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان
الف) مقدمه
رسالت دانشگاههای علوم پزشکی کمک به ارتقاء سلامت افراد جامعه است. در این خصوص، سلامت جامعهٔ محلی تحت پوشش هر دانشگاه، از اهمیت ویژهای برخوردار است. در راستای نیل به این هدف، معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان با در نظر گرفتن عوامل مهم دخیل در سلامت مردم شهرستانهای رفسنجان و انار، اقدام به تعیین اولویتهای پژوهشی دانشگاه نموده است که در جلسه مورخ ۱۰ اسفند ۱۳۹۵ شورای پژوهشی دانشگاه مورد تصویب قرار گرفت و مقرر گردید که از ابتدای خرداد ماه سال ۱۳۹۶ به مورد اجرا گذاشته شود.
امید است تا با متمرکز شدن پژوهشهای اعضای هیئت علمی دانشگاه بر عوامل مهم تأثیرگذار بر سلامت مردم این منطقه از کشور، گامی در جهت ارتقای سلامت آنها برداشته شود.
ب) اولویتهای پژوهشی
اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان در راستای ۱۱ محور زیر تعیین میگردد:
- مطالعات کارآزمایی بالینی
- مطالعات کوهورت جمعیتی در حوزههای مختلف مربوط به سلامت در شهرستانهای رفسنجان و انار
- مطالعات پایه و بالینی در خصوص اثرات زیستمحیطی معادن و کارخانههای موجود، بهویژه شرکت مس سرچشمه، در شهرستانهای رفسنجان و انار
- مطالعات پایه و بالینی در خصوص اثرات مصرف پسته بر جنبههای مختلف عملکرد بدن انسان و موجودات زنده
- طرحهای تحقیقاتی در زمینه تولید محصولات دانشبنیان مرتبط با سلامت
- مطالعاتی که در زمینههای سلامت عمومی در قالب تفاهمنامههای این دانشگاه با مؤسسات دیگر مانند صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور [وابسته به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری] و شرکت سرمایهگذاری مس سرچشمه انجام میشوند.
- بررسی میزان سموم باقیمانده کشاورزی در پسته، مغز پسته و اثرات احتمالی آن در افزایشهای سرطانهای گوارشی شهرستان رفسنجان
- بررسی اثرات سموم کشاورزی بر سلامت انسان و محیط زیست منطقه
- مطالعات در رابطه با بیماریهای شایع (قلبی- عروقی، سرطانها)
- پژوهشهای کاربردی در زمینه خودکشی
- پژوهشهای کاربردی در زمینه اعتیاد
ج) میزان و نحوه حمایت مالی از طرحهای تحقیقاتی
۱- طرحهایی که در راستای دو اولویت از اولویتهای دانشگاه باشند تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال
۲- طرحهایی که در راستای یک اولویت دانشگاه باشند تا سقف ۳۰۰ میلیون ریال
۳- طرحهایی که منطبق بر اولویتهای دانشگاه نباشند تا سقف ۶۰ میلیون ریال
تبصره ۲- در مورد طرحهایی که بهصورت مشترک بین این دانشگاه و سایر مؤسسات انجام میشوند، درصورتیکه مؤسسه دوم حداقل ۵۰ درصد از هزینههای طرح را بپردازد و در راستای اولویتهای دانشگاه باشد، سهم دانشگاه برحسب مورد به میزان سقف تعیینشده در بندهای ۱ و ۲ خواهد بود.
تبصره ۳- در مورد طرحهایی که بهصورت مشترک بین این دانشگاه و سایر مؤسسات انجام میشوند، درصورتیکه مؤسسه دیگر حداقل ۵۰ درصد از هزینههای طرح را بپردازد، چنانچه در راستای اولویتهای دانشگاه نباشد، سهم دانشگاه تا سقف ۱۰۰ میلیون ریان قابل افزایش است.
تبصره ۴- طرحهایی که بهصورت مشترک بین این دانشگاه و سایر مؤسسات معتبر خارج از کشور (تأیید اعتبار مؤسسه خارجی بر عهده شورای پژوهشی دانشگاه خواهد بود) انجام میشوند، از شمول مقررات فوق مستثنا خواهند بود و تعیین سهم دانشگاه در پرداخت هزینههای طرح بر عهده شورای پژوهشی دانشگاه خواهد بود.
تبصره ۵- طرحهایی که بهصورت موردی توسط معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه (با تأیید شورای پژوهشی دانشگاه) به اشخاص حقیقی یا حقوقی سفارش داده میشوند، از شمول مقررات فوق مستثنا خواهند بود و تعیین سهم دانشگاه در پرداخت هزینههای طرح بر عهده شورای پژوهشی دانشگاه خواهد بود.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: