Science Direct : سرویس اطلاعاتی الکترونیکی پیشرو میباشد که به وسیله آن به بیش از 1700 مجله علمی، فنی و پزشکی به صورت تمام متن (fulltext) دسترسی پیدا میکنید. این پایگاه شامل منابعی در زمینه های علوم پایه، کشاورزی، فنی و مهندسی، علوم پزشکی، اقتصاد، علوم انسانی و علوم اجتماعی میباشد.
آدرس پایگاه: www.sciencedirect.com
روش جستجو (search)
1- جستجوی ساده: (Basic search) جستجوی ساده پایگاه در صفحه اصلی وجود دارد و کاربر به محض ورود به صفحه اصلی میتواند به جستجوی ساده بپردازد.
2- جستجوی پیشرفته (Advanced search): با انتخاب هر یک از موارد کاربر میتواند جستجوی خود را محدود به آن قسمت کند. یعنی عبارت مورد جستجو را به چکیده، مولف، عنوان، شابک، کل متن و ... محدود نموده یا همه موارد ذکر شده را انتخاب نماید. در کادر بعدی عملگرهای بولی (AND, OR, NOT) وجود دارند که کاربر را قادر می سازند با استفاده از آن ها به منابع دلخواه دسترسی پیدا کند.
3- جستجوی تخصصی (Expert search): تفاوت این جستجو با جستجوی پیشرفته در این است که در کادر مربوط به ورود کلیدواژه میتوانید یک عبارت را بکار ببرید. امکان ترکیب کردن نتایج جستجو بیش از دو بار وجود دارد. (در این بخش به غیر از عملگرهای بولی میتوان از دیگر عملگرها مانند عملگرهای همجواری استفاده کرد. البته هر کسی توانایی استفاده از این قسمت را ندارد).
نکاتی درباره جستجو
§ گزینه ی Search tips راهنمای کاربر در امر جستجو (در گوشه سمت راست صفحه جستجو) میباشد. کاربر میتواند جستجوی خود را بر روی کتابها و مجلات و نیز تصاویر قرار دهد. در نهایت با کلیک بر روی گزینه Search نتایج جستجوی خود را مشاهده کند.
امکانات دیگر ساینس دایرکت
§ تنظیمات مربوط به حساب کاربری زیر گزینه My setting قرار دارد که شامل: حذف یا اضافه کردن Alert ها، تنظیم و اصلاح حساب کاربری، تغییر پسورد، مدیریت گزارشات مربوط به پایگاه، مدیریت کارکردهای پایگاه.
§ خدمات آگاهیرسانی نیز در قسمت My alerts قراد دارد. سه نوعAlert عبارتند از: Search alert : با استفاده از این قسمت میتوانید از جستجوی خود Alert بسازید و هر زمانی منبعی در زمینه جستجوی شما به پایگاه اضافه شد، شما را در جریان قرار دهند. Topic alert: همان گونه که از نامش پیداست مربوط به موضوع یا موضوعاتی خاص میباشد. کاربر میتواند به انتخاب موضوع یا موضوعاتی خاص بپردازد و در صورت پیدا شدن منبع جدید از طریق ایمیل آگاهی یابد. Volume/issue alerts: ساختن Alert از یک مجله است. با فعال کردن این گزینه، کاربر میتواند فهرست مندرجات مجله مورد علاقه خود را در شمارههای بعدی از طریق ایمیل دریافت کند.
Browse (مرور منابع):
- § در این قسمت کاربر تمامی منابع پایگاه را میتواند مشاهده نماید.
عضویت در پایگاه
- § با توجه به اینکه دسترسی به پایگاههای اطلاعاتی از طریق سایت دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان امکانپذیر است، لذا با عضویت در سایت ساینس دایرکت از امکاناتی که برای یک کاربر از قبیل ذخیره کردن جستجوها، ترکیب کردن جستجوها، ایجاد لیستی از نشریات مورد علاقه و ایجاد تاریخچه جستجو قرار داده، استفاده کنید. برای عضویت از سمت راست بالای صفحه روی آیکون sing in کلیک کرده، سپس گزینه register Not را انتخاب کنید و فرم مربوط به ثبت نام را تکمیل کنید.
انتخاب حالت کور رنگی
سرخ کوری سبز کوری آبی کوری سرخ دشوار بینی سبز دشوار بینی آبی دشوار بینی تک رنگ بینی تک رنگ بینی مخروطیتغییر اندازه فونت:
تغییر فاصله بین کلمات:
تغییر فاصله بین خطوط:
تغییر نوع موس: